SZOLGÁLTATÁSOK

Az ügyvéd és az ügyfél kapcsolata az első konzultációval kezdődik, melynek során alkalmunk van megismerni egymást.

Jogi tanácsadás

A mély megértés eszköztárát használva a bizonytalan valóságban ügyfeleinkkel partnerként dolgozunk együtt jogi kérdéseik megválaszolásában, hogy ők ügyeikben a legmegalapozottabb döntést hozhassák. Irodánk széleskörű profiljának köszönhetően számtalan területen állunk rendelkezésedre, kérhetsz tőlünk tanácsot polgári jogi, munkajogi, társasági jogi, családjogi, kártérítési és adatvédelmi ügyekben. Mi bírjuk a bizonytalanságot!

Perbeli képviselet

Elsősorban arra törekszünk, hogy ne kelljen pereskedned. Hiszen az legtöbbször hosszadalmas, költséges, több szempontból fárasztó és megterhelő is. Próbáljunk meg peren kívül megegyezni, legyen ez a célunk! Mindezek mellett ha kötelező, esetleg már részese vagy egy peres eljárásnak, természetesen segítünk neked.

Jogi audit

Jogi audit szolgáltatásunk keretében kérésetekre kimegyünk a cégetekhez és eltöltünk veletek egy, szükség szerint több napot, hogy megismerhessük vállalatotokat, kollégáitokat, hitvallásotokat, mindennapi működéseteket, melynek keretében felmérjük a cég jogi igényeit. E körben különösen a munkajogi, társasági jogi és adatvédelmi kérdésekre fokuszálunk, de a cégetek specifikációjának megfelelően átnézzük a partnereitekkel kötött megállapodásaitokat is.

Hisszük, hogy a magas szintű szaktudás, az egyenesség és a szorgalom, némi humorral és mosollyal fűszerezve, mindig megtalálja a helyét.

Dr. Bor Katalin Diána

GDPR

Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik az adatvédelem területén, ezért vállaljuk, hogy a hatályos hazai és európai uniós szabályozásoknak megfelelően az adatvédelemmel kapcsolatos eljárásokban segítséget nyújtunk számodra, illetve vállalkozásod számára, akár a meglévő adatvédelmi rendszer felülvizsgálatával, akár új kialakításával.

Okiratszerkesztés magyar és angol nyelven

Ez egy abszolút személyre szabott klasszikus ügyvédi szolgáltatás, amit nyújtani tudunk Neked. Ellenjegyezzük nyilatkozataidat, vállalásaidat. Többnyire megbízási szerződésekre, ingatlan adásvételi szerződésre, ajándékozási szerződésre, házastársi közös vagyon megosztására irányuló, valamint gyermekelhelyezéssel kapcsolatos megállapodásokra, a cég alapításával, módosításával, vagy esetleges megszüntetésével kapcsolatos dokumentumokra kell gondolnod, ahol mi vállaljuk a felelősséget, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően a legelőnyösebb jogi helyzetbe kerülj.

alt-text

Szenvedélyünk
a jog!

alt-text

Szenvedélyünk
a jog!